maandag 21 januari 2013

BRISBANE


Het is een vreemd contrast; mogelijk een Elfstedentocht in Nederland en een we-smelten-hier temperatuur van 41 graden in Brisbane. Te warm voor ons -voor de meeste Aussies ook trouwens. Daarom hebben we het hogerop gezocht: bestemming Tamborine Mountain.

7 opmerkingen:

 1. De elf stedentocht is voorlopig nog helemaal geen sprake van. Eind van de week geven ze ook weer dooi dus de komende weken gaat dat nog niet lukken.
  Maar koud en glad is het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja er ligt hier weer snneeuw ,ik zat gisteren in een bus en hij reed heel langzaam manthet sneeulwde behoorlijk ,dit is een dag dat ik binnen moet blijven dan ga ik maar een beetje rommelen ,ik zou wel even de we te van jullie voelen maar als ik de kinderen van de heuvel zie slee├źn dan is dat ook weer leuk ,het beste met warmte enden kus van oma xxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fouten zit er nu weer in ik probeer het toch goed te doen maar het gaat toch mis lief 's oma xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat u het prima doet oma! En blijf inderdaad maar lekker binnen met dit weer. kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vannacht weer een berg sneeuw gevallen. Zeker tussen de 5 en 10 cm. Sneeuwduinen zijn ook gevormd door de wind. Dat maakt het ook een stuk kouder. Van mij mag het zonnetje wel komen. Zo heet zoals bij jullie hoeft nou ook weer niet maar een beetje warmer mag wel. Toch blijft het een mooi gezicht en de kinderen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zie ik daar toch sluikreclame van Unilever met de Ola en Lipton. Mooi contrast want ben zelf bezig met de Unox sluikreclame.

  Geen elfstedentocht hoor op dit moment, zeg ik als Fries. Teveel sneeuw vanochtend heeft mijn ijspret bedorven.

  Enjoy,
  Rein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Berg? Waar is die berg dan? Ik zie alleen een berg mensen met een berg gebouwen op de achtergrond. Terug in de bewoonde wereld dus.
  Alles heeft zijn charme hoor, lekker warm en een zwembad is een feestje. Als het daarvoor de tijd is. Persoonlijk vind ik die kou heerlijk! Daar is het tenslotte winter voor! Zoals jullie dit weer moelijk kunnen voorstellen, zo kan ik me dat hete weer moelijk voorstellen. Het is ook altijd wat..... liefs, RETY

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here