woensdag 23 januari 2013

GIVEAWAY: LUCAS' PAPAW OINTMENT


Wendy is al jaren fan van Elisabeth Arden's Eight Hour Cream. Maar behalve dat het goed werkt, is het spul ook behoorlijk duur. Nee, dan deze Australische versie. Gemaakt in Brisbane en belooft te helpen bij verbranden, sneetjes, wondjes, insectenbeten, luieruitslag en ook winterkwaaltjes als ruwe lippen. Yes please! En dat allemaal voor een vijfde van de prijs van Eight Hour Cream. Zelfs de Australische Vogue schrijft erover. Ok, sold.

Om jullie door de vrieskou heen te helpen sturen we er ook een op. Laat je naam onder dit bericht achter en je maakt kans om een tube te winnen. Iedereen mag meedoen. En aangezien 10% van de mannen de make-up van hun lief gebruikt (heb ik me laten vertellen door mijn vriendin Liesanne): mannen reageer vooral! Op 26 januari loten we weer een winnaar.

13 opmerkingen:

 1. Deze klinkt wel goed, dus Yes please! :)
  xx je zusje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ps En ik ben gewoon eerder dan oma! WAUW!!! Oma? Waar blijft u?
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben net wakker ,mijn bed was lekker warm ,straks ga ik boodschappen doen met Corina ,maar zo een tube lijkt mij ook wel wat,dus ik wil mee loten hiervoor een dikke kus omaxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wahaha, mag ik ook meeloten voor frans?? Dan gebruik ik zijn tubetje wel ;) xxx monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik het goed lees staat er "Lucas" op. Dat is dus mijn geboortenaam.
  Geef toe wie wil er nu Lucas op zijn lippen, niemand toch.

  Dus tja, als dan toch niemand het wil geef het dan maar aan je vader.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niks geven Lucas! Je moet hem eerlijk verdienen! En je hebt al een aantal concurenten. Dussss...... Elwina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe ook mee met deze concurrentiestrijd! En oww wat heb ik het nodig; droge lippen, op mijn handen wondjes van het weer. -> BERBER

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit kan ik ook wel gebruiken! Ben nog bezig met een medicijnenkast bij elkaar te verzamelen in me nieuwe huis.. Dit kan dus niet missen in de ehbo kast.. Erg handig tegen me veeeel te droge lippen. Lara.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan niet achter blijven in deze 'strijd' ;)
  En met de enorme kou hier kunnen we het ook zeker wel gebruiken!
  xx Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, ik wil, ik wil, ik wil..geen droge handen en lippen meer!! En anders haal ik er volgende week zelf maar eentje. Thnx voor de tip!
  X Marileen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe mee! Lijkt me goed tegen alle scheurtjes, kloofjes, droge plekjes... ja met de temparaturen in ons koude kikkerlandje mag zoiets niet in je huis, tas, auto, op je werkplek etc. ontbreken, want je hebt het steeds overal acuut nodig met deze aanhoudende temperaturen :-D Leuk Wen die give aways! Heerlijk om jullie advonturen te lezen :-) Geniet er lekker van!
  Dikke KUS Harma :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goed om bij de schaatstochten te gebruiken.
  Stuur maar snel op.
  Reinder

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oke, ik doe ook mee kan niet achter blijven en als je alle berichten die jullie geplaatst hebben ben ik één van de weinige die overal op gereageerd heb. Niet meteen maar daags erna. Dat verdient wel een cadeautje, vindt je niet???
  Dus ik plaats hem nu onder mijn eigen naam. Jullie tante [hihihihihi]

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here