woensdag 16 januari 2013

SURFLESSON


Het werd tijd voor onze eerste surfles. Zo'n vijf jaar geleden hadden we voor het laatst les, iedere zaterdagochtend. Je zou zeggen dat we nu iedere golf moeten kunnen pakken... Niet dus. Het stormde flink en een sterke stroming zorgde ervoor dat je echt goed moest opletten. We stonden wel allebei, Pim uiteraard wat vaker dan Wendy. In ieder geval: 't was een goede workout.

5 opmerkingen:

 1. Hebben jullie wel je haaienles van een paar jaar geleden weer gedaan? Want ja wat moet je doen als er zo'n vriendelijke vis langskomt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stoer hoor zo op de plank,maak jij ook zo een mooie foto op de plank Wendy ?het ziet er lekker ruig uit ,ik ben benieuwd of Luuk ook op de plank gaat ,wat zullen jullie het missen want hier zijn er niet zulke hoge golven maar gewoon aan het surfen is toch ook leuk?groetjes van oma xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, hier is tante Bep en ome Ben. We vinden het erg leuk om jullie zo te kunnen volgen. Veel plezier en geniet er van. Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is deze ook gefotoshopped? ;-)
  Groetjes Frans en Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, Frans en Monique hij ziet er wel echt uit. En een foto is tegenwoordig gauw gemaakt hij hoeft er niet lang op te staan dan. Zulke golven hebben we hier ook wel eens maar dan is de temperatuur ook een stuk lager. Dat zal bij jullie niet het geval zijn. En als Luuk op de plank ga dan wil ik daar een bewijs van zien........

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here