woensdag 2 januari 2013

HAPPY NEW YEAR

Gelukkig 2013 voor iedereen vanuit Sydney! Het is gelijk tijd om de winnaar van de Christmas Giveaway bekend te maken......-tromgeroffel- Gerard krijgt de winecooler opgestuurd. Rest ons niets dan jullie een mooi jaar toe te wensen en foto's te plaatsen van onze NYE. Het was hier echt geweldig, we zaten front row met uitzicht op de Harbour bridge en kregen een spectaculaire vuurwerkshow voorgeschoteld. Klik verder voor meer foto's. 

 ps: dank voor alle verjaardags- en nieuwjaarswensen. We vinden het hartstikke leuk dat jullie met ons meereizen op deze manier en berichtjes achterlaten.
3 opmerkingen:

 1. Volgens mij is het als ik de beelden op TV zag heel erg mooi geweest. Om daar live van te kunnen genieten lijkt me erg mooi.
  Gerard, van harte gefweliciteerd met het winnen van de wijnkoeler. Erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewldig die show ook ik heb op de TV het vuurwerk gezien ,het was prachtig ,als je zoiets meemaakt vergeet je dat nooit meer . Nu gaan jullie zeker weer verder ?ik volg het wel liefs van omaxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey thanks de beste wensen hier vanuit Rosmalen ook van Mutti die hier naast mij zit ennnnnnnnnnnnnn natuurlijk bedankt voor die geweldige prijs.
  We gaan jullie zeker nog verder in de gaten houden bij jullie nieuwe belevingen.
  Geniet ervan van het mooie weer,van alle leuke dingen en vooral van elkaar.
  Hopen snel weer jullie nieuwe avonturen te lezen.
  Groetjes Gerard.

  Luuk Thanks voor de felicitatie en de groetjes voor Corina.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here