vrijdag 28 december 2012

AUSSIE AUSSIE AUSSIE! OY OY!

9 uur naar een cricketwedstrijd kijken is gewoon TE LANG. Na drie uur werd cricket door Pim uitgeroepen tot saaiste sport ter wereld - maar we hielden vol. Waarom het een Australische traditie is om ieder jaar op boxing day (26 december red., tweede kerstdag kennen ze hier niet) te gaan kijken is ons een raadsel. Gevalletje eens maar nooit weer.

2 opmerkingen:

 1. Hoeveel mensen denken daar toch anders over. Het stadion zit behoorlijk vol. Vier riengen vol mensen ik schat dat er meer dan 50000 in kunnen.
  Maar hebben jullie het echt 9 uur volgehouden??
  Knap hoor.
  Groet Luuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat de tijd betreft geef ik Pim gelijk ,hoewel ik moet ook zeggen dat ik nog steeds niet de spelregels kent ,dat weten jullie nu wel . Wel veel mensen is er geen andere sport? Maar jullie zijn wel in de bewoonde wereld voor even .nu op naar het oudejaar wat daar eerder is dan hier heb ik gehoord nou ik wens je al veel plezier zal het net zo leuk zijn als hier ?ik blijf rustig thuis hoef niet zo nodig de deur uit ik wens een ieder die dit leest een fijne avond en voor jullie veel liefs en plezier oma xxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here