maandag 10 december 2012

BAROSSA VALLEY


Als je voor het middaguur al wijn drinkt, ben je alcoholist – zo luidt vaak het oordeel. Maar met een jetlag is je hele tijdsbesef flink door elkaar geschut. Zo kwam het dat Karen ons in het kader van “I’ll keep you awake” meenam naar wat wijnhuizen in Barossa Valley. En wij voor lunchtijd het ene na het andere wijntje wegtikten. Nieuwe ontdekking: een bruisende rode Shiraz als ultiem zomerdrankje. Die fles blijft niet lang dicht. Voor wie zich nu ernstig tekortgedaan voelt en ook een beetje tipsy wil zijn voor de klok 12 slaat: Jumbo supermarkten verkoopt Kangaroo Ridge, Barossa Tower en Grand Barossa van het wijnhuis Chateau Tanunda uit Barossa Valley. Laat je ons weten hoe het smaakt?

3 opmerkingen:

 1. Zuipschuiten!!! Stuur ff een doos op, je weet het adres, je weet wel waar al die dozen staan. Kan makkelijk nog een dosie bij.

  Groet je (schoon)vader

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En als je dan toch aan het sturen bent, wij hebben ook nog wel plek. Die bruisende wil ik ook wel proeven... En de tip van Jumbo gaan we zeker nader onderzoeken. Het zijn tenslotte feestdagen, daar hoort een wijntje bij.
  Jullie beginnen in ieder geval goed! Heerlijk hoor, het is jullie gegund!
  liefs, jullie gekke tante en haar mannen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga morgen een paar flessen scoren en laat je wel weten hoe ze smaakte.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here