woensdag 26 december 2012

X-MAS DOWN UNDERFijne kerstdagen allemaal! We wensen iedereen hele gezellige dagen omringd door vrienden, familie of je lief. Maak er wat moois van en geniet van elkaar.

Wij zitten met kerst in Melbourne, en vieren kerst geheel in stijl: met een bbq. Morgen praten we jullie bij over het laatste stukje van onze roadtrip. Vergeet niet je naam achter te laten bij de Christmas Giveaway! Over een paar dagen maken we de winnaar bekend.

1 opmerking:

  1. Alweer een b,b een duur woord om in te tikken ,maar het ziet er lekker uit jullie zien er ook goed uit dat geeft mij toch rust als ik 's,morgens opsta dan neem ik mijn pillen in en ga ik eerst kijken naar een berichtje van jullie ik vind dat leuk en dan zeg goeiemorgen stom hè maar wat kan mij dat schelen Zo wens jul idee fijne bb of is hij al op iets van oma grietepiet xxxxxx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here