donderdag 27 december 2012

ROADTRIP: WE NAILED IT

Van Darwin via Alice Springs over de Mereenie Loop naar Kings Canyon. Vervolgens naar Uluru, om via Cooper Pedy naar 'huis' te rijden in Adelaide. Na twee dagen met de gezellige Karen, Sara en Josie via de Great Ocean Road en de Grampians naar Melbourne. 10 dagen, 4800 km. Geen lekke banden en geen dode skippy's. We nailed it! Klik verder voor meer foto's van het laatste stuk. 


Great Ocean Road
Zonsondergang vanuit de outback
Little Roo6 opmerkingen:

 1. Wat een. Mooie zonsondergang ondergang ik dacht het brand was zo heb ik het nog nooit gezzien ,op zo een manier zie ik nog heel wat ,de afstanden die jullie makan is voor hier erg ver als je straks terug bent en je moet naar Limburg draai je daar j e neus niet voor om ,gedag tot de volgende keer kus van oma xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We krijgen er hier steeds meer zin in met al die mooie foto's. En ja zoals oma al zegt, wat zijn afstanden. Pim zijn familie woont eigenlijk om de hoek.
  Wendy, je bent bijna jarig, maak er met Pim samen een fijne dag van. Neem allebei een lekker wijntje op onze kosten. We rekenen af in Nieuw Zeeland. Voor de rest heel veel plezier in Sydney en geniet van het mooie vuurwerk daar.
  Groet Je (schoon)vader

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Wendy en Pim,

  Leuk om jullie verhaaltjes te lezen. Mooie foto's maken jullie ook. Ik kan me voorstellen dat het fijn is om een paar dagen in Melbourne te blijven na 4800km in 10(!) dagen. Wat een afstanden zeg! Wij hebben in NZ 6000km in 40 dagen gereden.

  Ik ben erg benieuwd naar de rest van Australie, dus blijf vooral lekker bloggen!

  Groeten,
  Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er allemaal prachtig uit, jaloers om op te zijn. Mooie vergezichten, aparte dieren en mooie zonsondergangen en vooral het mooie weer. Geniet er nog even van.
  Voor daar nog gefeliciteerd met de je verjaardag.
  Voor hier moet je nu nog 3 uur en een kwartier wachten en dan ben je hier jarig, Wendy.
  Wij wensen jullie in ieder geval een hele fijne dag toe. Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je verjaardag is al bijna voorbij maar ik doe ook nog een felicitatie in je verjaardagszakje! Van ons alle 4 natuurlijk. En ik heb je versierde tentje al gezien! Toppie! Dikke kus van ons allemaal. RETY

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here