dinsdag 28 mei 2013

BUCKET GIVEAWAY


Ongelofelijk, maar waar. Hij is nog intact, deze bucket van de full moon party. Rietjes erin, ijs, en klaar voor het volgende feestje. We hebben h'm speciaal voor jullie meegesleept tijdens het feest, van het ene podium naar het andere, dwars over het eiland en vervolgens in de nachttrein naar Bangkok. Er zit een flesje Bacardi in, cola, en een flesje Red Bull. Winnen? Bien sur! Laat je naam onder dit bericht achter en we loten weer een winnaar uit. Iedereen mag meedoen. Op 3 juni maken we de gelukkige op het blog bekend. 

13 opmerkingen:

 1. Ja ik wil ;) je neefje Dennis :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt mij en Youri ook wel wat.. Al moeten we hem dan samen delen maar dat zal geen probleem worden..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tsja... dat lust ik wel, maar mag ik niet! Lekker dan! hihi. Maar ach, voor het goede doel toch. ;) :P (alsof ik normaal gesproken wel veel drink... :P)
  x je zusje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil de emmer wel, de inhoud is voor de jeugd. Mooi voor mijn Aquarium.
  Groet Luuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat willen ze toch allemaal met de emmer doen of gaat het om de inhoud mmmmmm ja dat wil ik ook wel liefs oma xxxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je het zo lees zie ik allemaal de familie van oostwaard terug komen. Wat hebben ze toch met drank. Ik vraag me af hoe je dat heelhuids hier krijgt vanuit bangkok. Ik hoop dat jullie daar ook weer gaan genieten. ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. JA die wil ik wel!! Ik die zou mooit van pas komen bij ons dik feest als jullie terug zijn! x Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha, die emmer met inhoud hebben wij hier natuurlijk nodig!
  Wij hebben zondag wat te vieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O ja, Wen.. geen goed idee voor mij ;-) Leuke giveaway idd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Altijd reden voor een feestje, zeker nu het weer bbq weer is. Waar is het strandschepje?

  Grtz,
  Rein

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O ja hier is hij meer dan welkom! Eens met Rein :)
  Al weer 6 jaar geleden dat wij zelf een hebben gekocht.
  Liefs Berber

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here