zaterdag 11 mei 2013

CHIANG RAIIn Chiang Rai zitten we dus. Een van de meest noordelijke steden van Thailand, en maar 60 km van de grens naar Laos en Birma. Dat drielandenpunt op zich is een flinke toeristentrekpleister, maar wij bedanken beleefd. Onze scooter bracht ons precies 13 km voor de grensovergang, bij een serie grottempels. Een voor apen, een voor vissen, en misschien ook wel een voor de vleermuizen, gezien de dikke lading poep waar we op onze sokken doorheen moesten. 

Dat op je sokken. Dat je je schoenen buiten uit moet. Das precies de reden waarom Wen een keer op sokken naar huis moest. Schoenen gejat. Ik ga mijn beklag doen bij Ghandi. 

2 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat ghandi je nieuwe slippers geeft voor Wendy wel een grote grot en een lange trap ,je ziet het is geen reis voor deze oma .toch zijn de plaatjes erg mooi en ik volg jullie elke dag liefs van oma xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zou me niets verbazen dat daar vleermuizen zitten, de grotten zien er wel zo naar uit. Oude tempel zeker. Mooie groene draak. Kon je er kaarsjes of zo branden?
    Nu hopelijk wel op schoenen naar huis?? Hebben ze daar alleen maar tempels voor dieren?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here