maandag 20 mei 2013

KOH TAO


Het is even stil op het blog. We hebben het namelijk druk met studeren. Ja, echt. Om zeven uur beginnen en in de schoolbanken, of in de zee of het zwembad. Op Koh Tao kun je namelijk voortreffelijk duiken. Aangezien Pim dat al kon is hij bezig met zijn tweede certificaat (advanced) en Wen is begonnen met Padi open water. 

Nu ik dit schrijf ligt Pim nog in zee tijdens een nachtduik (het is hier avond nu). Eenmaal terug is hij geslaagd en kan hij voortaan wrakduiken, nachtduiken, navigeren en meer. Ik heb nog twee duiken te gaan en dan heb ik mijn eerste certificaat, vrij om voortaan zelf te duiken tot 18 meter. We proberen nog wat foto's te schieten maar onderwater lukt helaas niet met onze crappy camera! 

3 opmerkingen:

  1. Het zal wel een schitterend gezicht zijn daar onder water. Jammer dat jullie camera crappy is. Misschien is er iemand anders die een foto van jullie kunnen maken onder water. lijkt me toch wel leuk voor het album.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat duiken maar mij niet gezien ik doe het wel in een zwembad .maar ik wens je succes met het halen van je brevet doe je best oma xxxxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi wen, wat stoer dat je leert duiken. Het is zoooo mooi onder water. Have fun. X dees

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here