woensdag 8 mei 2013

THINGS WE LOVE: FORTUNE TELLING


Als er iets internationaals is, is het wel toekomstvoorspellen. Of het nou met een horoscoop is of met tarotkaarten of handlezen. Het lijkt erop dat in ieder land de meeste vrouwen gewoon even in het koffiedik willen kijken. In de boeddhistische tempels vind je onze favoriete blik door het universum. Men neme een bekertje met stokjes, waarop nummers staan. Men schudt de stokjes ritmisch heen en weer. Het eerste stokje dat uit de beker valt voorspelt je toekomst. Zoek het bijbehorende blaadje voor jouw verhaal. Wen: je bent nu ongezond maar wordt snel weer gezond (Ow?). Financieel gaat het je straks voor de wind (dat lijkt me wel nodig na deze reis ja). Je bent ver weg van huis (ow?). Het is beter om voorlopig niet te trouwen. 'Boyfriend' is wel goed. HA! Dankjewel boeddha! 

4 opmerkingen:

 1. En mocht Pim ook schudden met de stokkies??
  RETY

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel een goede voorspelling voor jullie dat ziet er goed uit.geniet zolang als het kan de t shirts zijn er niet duur en ze zijn lekker dik in de winter ,ik heb er twee al jaren veel groetjes van oma xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou wendy en Pim dan zitten jullie wel goed, alleen dat ziek zijn wendy, maandelijkse periode. Volgens mij geeft Oma een hint, dat de T-shirts daarvandaan goed zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here