zaterdag 30 maart 2013

ELEPHANT BATHEn dan krijg je een gigantische hoeveelheid water over je heen gegooid door een olifant, die daarna omrolt, jou van z'n rug afgooit, en lekker op z'n zij gaat liggen zodat je samen met hem kunt badderen. Ok, die zag ik niet aankomen toen ik samen met een Iers meisje bovenop dit mooie dier klom. Maar het was wel tof.

Beetje jammer alleen dat ze ook hier een haak gebruiken om de olifanten in toom te houden. Vanmiddag gaan we naar een centrum met jonge olifantjes en ik hoop dat het daar anders is.

5 opmerkingen:

 1. Geweldig! Meer hoef ik niet te zeggen.... X c

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig gezicht mijn kleindochter zit zo maar op een olifant geweldig ,dit is geNieten voor jullie ,het ziet er leuk uit ,is Pim ook erop geweest zal wel en de foto ,'s krijgen we nog wel te zien zo kunnen je nog wel vermaken als je moet wachtenop de visum .nog veel plezier van oma xxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zó, die is M.O.O.I !!!!
  Xxx franique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is'ie leuk! Dat is echt lol hebben! En ja, zo'n haak..... brrrr
  RETY

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is dus genieten, zou ik ook wel willen. Ze genieten er wel van heb ik gehoord. En die haken...........tja,

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here