zondag 3 maart 2013

AUCKLAND


We zijn in de laatste en gelijk ook de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Als je erover nadenkt bestaat Nieuw-Zeeland uit tegenstellingen. De miljoenenstad Auckland tegenover de verlaten dorpjes op het Zuidereiland. De lieflijke Hobbitheuvels tegenover de ruige fjorden. De aanhoudende regen in het zuiden tegenover de waterrestricties in het noorden. Een regenwoud grenzend aan een gletsjer. Het aantal liter wijn dat hier geproduceerd wordt versus het commentaar van de Kiwi's op het drankgedrag van de Ozzie's...

Anyway, het was bijzonder om hier te reizen. We vertrekken bijna naar een iets minder Westerse wereld. Waar mannetjes anderhalf jaar met een been achter hun oor kunnen staan en waar de K1 de horizon markeert. Kun je raden waar we nu heen gaan?


4 opmerkingen:

 1. Ha, ik ben de eerste. Glazen uitbouw?? schitterende uitzichten Ik gok op Nepal. Bennen jullie al onderweg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Belgie???
  Oh nee, dat is de "K3" :-)
  Vast voor in Nepal "Namaste", goede reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De K3!, HAHAHA ik lig in een deuk!
  Maar op naar Pakistan...? Tenminste dat is waar de K1 staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wendy en Pim, dank jullie wel dat we mee hebben mogen genieten met een deel van jullie droomreis. Wij hebben er enorm van genoten. Zonder jullie zouden wij deze reis niet zomaar hebben gekozen. Geniet samen nog vier maanden van de reis en blijf vooral bloggen. Wij kunnen op deze manier meegenieten van jullie droom die uitkomt.
  Kus Luuk en Corina

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here