zaterdag 23 maart 2013

GIVEAWAY: WARM FEET


We horen regelmatig vanuit zowel Duitsland als Nederland dat de winter jullie niet met rust laat. Het is tijd voor een nieuwe giveaway, en waarschijnlijk kunnen jullie wel iets voor koude voeten gebruiken. Deze Nepalese slofjes van yakwol gevoerd met fleece hebben onze voeten gered! 's Nachts was het behoorlijk koud in de Himalaya. Laat je naam en schoenmaat onder dit bericht achter (en als je wilt ook je lievelingskleur, we doen ons shopbest!).  Op 26 maart maken we een winnaar bekend.

Uiteraard houden jullie nog een uitgebreid fotoverslag van de Himalaya tegoed, maar de batterij van de laptop wijst 4% aan en we hebben pas vannacht weer stroom....

16 opmerkingen:

 1. Ja het is hier inderdaad net de Noordpool.
  Jullie hebben mooi weer zie ik op de weersvoorspellingen. Ben benieuwd wat jullie plannen verder zijn in Nepal. In ieder geval hebben jullie de gevaarlijke vliegreis overleefd. Ik heb er filmpjes van op het internet gezien. Brrrrr
  Ik schrijf in voor de slofjes maar 38. Leuk voor bij mijn jakdekentje dat Vincent voor mij meenam uit Nepal. Zit ik iedere avond onder te kleumen.
  Veel groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow die zien er lekker warm uit! Ideaal voor zo'n koukleum als ik! Voor bij de verzameling, heerlijke sloffen van papa en mama uit Nieuw Zeeland en daar passen deze voor volgende winter prima bij! Maatje 39 dus. ;)
  Kusje van je zusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaaaaaa, die wil ik wel voor in de caravan. Loten maaaaaaaaaar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En mijn maat is 45, vergat ik even

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hè, toch weer wat gevonden! Ik doe graag mee, kleur maakt niet uit, maat 38. Ben benieuwd naar jullie blog morgenochtend, ik heb het best wel gemist maar dat zal wel vaker gebeuren. X c

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou gelukkig gaat het weer beter met jullie. Was behoorlijk afzien daar. Dikke sokken zijn hier op Sicilie niet nodig. Als ik uitgeloot wordt geef ik ze aan Monique. Maar dan niet maar Sicilie sturen!
  De tube die jullie naar ons gestuurd hebben ligt nog in quarantaine in Milaan, onder zware bewaking. Pas na invuling van 6 formulieren waarin we verklaren dat het geen explosieven, chem wapens of iets dergelijks bevat, maken we een kleine kans dat de douane het wil verzenden. PS maat 41.
  Groetjes Frans.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke sloffen, zien er leuk uit! Toch maar even een windows pc gebruiken om mee te doen :) kijk iedere dag even op julie site en geniet op afstand mee!
  Maat 37, blauw
  Enjoy
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet eruit als een paar Happy Feet. Aangezien het hier vanochtend nog -4 was doe ik een beroep op warmte. Laat maar doorkomen in maat 42.

  Groet,
  Rein

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De slofjes wil ik ook wel. Ik heb maat 40. Ik wil de kleur kan me niet schelen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou dat lijkt een een handeltje in Yaksloffen te worden. Ik heb de webshop al geopend.
  Maatje 43 voor mij
  Vincent

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk zijn ze! Maat 38 voor Berber, kleur: Roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend mooie foto's allemaal! Als ik jullie verhalen lees voelt het hier wel erg saai en burgelijk.. Genietse van het avontuur. p.s. schoenmaat 43:)

  Groetjes,

  Jamal Bachar

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Past uitstekend bij mijn Nepalese yakwolmuts. Van top tot teen lekker warm! Maatje 39 aub. De kleur die oma wil vind ik ook wel wat: kan me niet schelen!
  Het ziet er trouwens zonnig en aangenaam gezellig uit op de foto!
  RETY

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nou, die had ik dus afgelopen weekend nodig. Met acht collega's een huisje gehuurd en een heerlijk, vrolijk, lachend, drinkend, laat naar bed, luierend en zeer koude voeten weekend geweest. Alleen de keuken had vloerverwarming. Dus die sloffen hadden echt een uitkomst geweest. Volgend jaar gaan we weer een weekend. Wat zal het dan geweldig zijn als ik kan zeggen, deze heb ik van mijn nicht en neef uit Nepal, vinden jullie ook niet.????
  Maat 41 en qua kleur verras me maar.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here