maandag 4 maart 2013

KIA ORA


Wanneer jullie dit lezen zitten we in het vliegtuig onderweg naar Nepal. Had je dat kunnen raden na de vorige blogpost of heb je de volgorde van onze tickets uit je hoofd geleerd?

We maken nog een kleine tussenstop in Singapore, maar Nieuw-Zeeland ligt nu als een klein stipje in de verte achter ons.

Twee keer afscheid nemen in een half jaar tijd is niet leuk, en dit keer was het een stuk moeilijker dan de eerste keer. Meer dan ooit realiseren we ons hoe belangrijk familie is. Kia ora! (Maori voor wees gezond (letterlijk), maar in de volksmond gebruikt als hallo/tot ziens)

4 opmerkingen:

 1. Het is altijd moeilijker als je weer afscheid moet nemen. Jullie gaan echter ook een ander avontuur tegemoet. Van Singapore naar Nepal waar de wereld echt ander is. Samen zullen jullie dit gaan beleven met de fijne herinneringen van de tijd in Nieuw-zeeland met elkaar. Ik zeg ook tot jullie Kia Mora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pappa en mamma zijn zojuist depardet om 1:53 richting Singapore. Ik ga nu slapen en zie morgen het vervolg van de vlucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee lieve zus,
  Afscheid nemen blijft moeilijk... Maar ga de komende maanden nog heerlijk genieten he!!!
  Liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zonder afscheid geen begroeting!
  Namaste in Nepal. Doe de groeten aan het land waar een stuk van mijn hart ligt....... en geniet, ook voor mij, van al het moois en bijzondere van dit oh zo arme, maar prachtige land en volk!
  RETY

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter / leave your message here